TILLYKKE BURA SENSEI

En nyhed der har vækket genklang i hele JKA karateverden er at Chefinstruktøren for JKA Danmark Bura sensei 7. dan JKA er inviteret af Japan Karate Associations ledelse med Chefinstruktøren Ueki shuseki shihan i spidsen til at undervise på Japan Karate Associations Soh Honbu Dojo i Japan.

Dette er første gang at en udlænding(gaijin) for lov at undervise på JKA Honbu Dojo. Dette er en utrolig cadeau til Bura sensei og en stadfastelse af, at Bura sensei nyder en kæmpe respekt ikke alene nationalt, men sandelig også internationalt.
Bura sensei er teknisk chef for JKA Europa og har gennem mange år undervist i hele Europa til store udbytte for de tusinder af elever der har haft den store glæde i at blive undervist af Bura sensei.
For os i JKA Danmark er det en kæmpe store nyhed og en utrolig store glæde på Bura sensei´s vegne der nu i over 50 år har udviklet og udbredt karate do både nært og fjernt.

Dette at undervise på Soh Honbu Dojo i Japan, et lukket forum for udlændinge når talen kommer på undervisning er en fantastisk bedrift af Bura sensei ikke mindst set i lyset af at Japan Karate Association råder over meget højtgraduerede estimerede instruktører der aldrig har overværet at en udenforstående instruktør kommer og underviser på Soh Honbu Dojo.
Tillykke til Bura sensei, tillykke til JKA Danmark som vi alle på sensei´s vegne er fantastisk glade for og igen viser hvor heldige vi er i JKA Danmark med sådan en kapacitet indenfor vores rækker som vi prissætter utroligt meget. Endnu en milepæl er nået, endnu en anerkendelse, endnu en store glæde har fundet vej til os i JKA Danmark.

JKA DANMARK
Shihankai

Nyhed fra JKA Danmark
Tagget på: